20.10.2014

Odottavan aika on pitkä... Tai sit ei

Kaikki on kertoo ku on joutunu nii pirun kauan olee leikkaus jonoissa. 2 kertaa yksityisellä sain valita itse päivä, ja niin oikeestaa yleiselläki!
Oon nyt 3 kertaa saanu just sen ajan minkä oon halunnu. 2013 keväällä sain helmikuulle, nyt syksyllä peukalon 2 operaatioo sain haluamani. Nyt ortopedi syyskuussa sanoin että on lyhyt jono, piti kerranki paikkaansa :) puhelin aika oli ja leikkaus on nyt 20.11, wuhuu! 
Töissä on onneks kiire ni ei ehdi ainakaan niin pahasti jännittämään.

Työpakkani työterveyslääkäri järjesti meille paljon saikuttavilla fysioterapiaa. Joo tosi hyvä idea ja varmasti toimii monilla. On vaan todella vaikeeta saada ihmiset ymmärtämään miten toimia yliliikkuvan kanssa. No nyt päästää taas tähän "no miten nii muka vaikeeta, kyllä mullaki sormet taipuu ja pystyn tekee"... Ei, punnerukset ei tuu kuuloo olkapäitten ja ranteiden takia. No yritäppä sitten rullailla jumppapallon päällä. No hitto polvi lähtee irti. 
Kun fysiterapia on suunnattu vanhemmille asentajille joilla selkä on jumissa, on fysioterapeutin vaikea vahtia ja neuvoa minua. Lisäksi kun ei ole kokemusta yliliikkuvista niin ei yksinkertasesti pysty autamaan minua. 
Yritän kaiken ottaa irti ja jälkeen levittää sanomaa ehlers-danlosista. Kun saisin edes yhen fysioterapeutin tutkimaan sairauttani! Se ois jees :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti